WINTER 2017/2018
 

2017 EEN JAAR VAN VERANDERINGEN

 

2017 is voor R&R Wijnen een jaar van veranderingen geweest. Wij hebben besloten om niet meer deel te nemen aan consumenten beurzen. De reden hiervoor is onder andere dat zeer vaak de organisatie van de beurzen wissel, waarbij regelmatig nieuwe bedrijven worden aangeschreven zodat met weer vers bloed op de vloer heeft. Verder is het zo dat vaak het opbouwen en afbreken te veel tijd in beslag neemt en ook de deelname kosten steeds hoger worden. Daarnaast heeft Landgoed Vollenhoven te kennen gegeven niet meer door te gaan met de ”Open tuindagen”. Na 20 jaar hebben zij nu gekozen voor een andere invulling van hun tijd.

Wij gaan wel door met proeverijen bij particulieren thuis en bij  bedrijven op locatie. Hiervoor hebben zich al velen van u gemeld. Wij danken u hiervoor en vertrouwen erop dat u in 2018 weer van ons assortiment gebruik wilt maken.

Het stoppen met deelname aan beurzen en proeverijen bij tuincentra heeft ook een prettige kant voor u als klant. Door het wegvallen van de onkosten voor de beurzen en tuincentra hebben wij onze prijzen voor een deel kunnen verlagen zodat het wellicht meer interessant wordt om wijn te proeven en eventueel te bestellen.

Ook dit jaar hebben weer meer klanten zich ingeschreven voor de Novio Vino Novello 2017. De kwaliteit is weer optimaal waardoor u weer spontaan heeft ingeschreven. Wij verwachten dan ook dat voor 2018 het aantal inschrijvingen weer toeneemt, maar de eer is in dit geval aan u. wij zullen u in 2018 weer informeren over deze aantrekkelijke wijn.

PRIJSLIJSTEN 2018

Ongetwijfeld zullen ook nu weer in het komende jaar bij vele producenten de prijzen stijgen. De oorzaak is meestal het slechte weer tijdens het groei en bloei seizoen voor de druivenstokken. Maar ook is het mogelijk dat er geen prijsverhoging komt vanwege de goede exportmogelijkheden voor een bepaald land. Onze importeurs zullen er weer alles aan doen om de prijzen in de hand te houden en zullen pas met nieuwe prijzen komen nadat alle producenten hun voorstellen hebben gedaan. En dan nog is het niet gezegd dat de prijzen zullen stijgen. Vooralsnog blijven de prijzen van 2017 gehandhaafd tot, meestal eind maart of begin april, de nieuwe prijzen bekend zijn.

WEBSITE R&R WIJNEN

Om u van dienst te zijn met de keuze van een wijn bij een bepaald gerecht hebben wij op onze website de complete wijnomschrijving bij de wijnen gezet. Als u op de site klikt op de pagina catalogus en u klikt op het land van uw keuze, dan komen alle wijnen welke wij in ons assortiment hebben naar voren. Klikt u nu op de wijn van uw keuze, dan komt de wijnomschrijving naar voren en kunt u lezen wat u van deze wijn kunt verwachten.

WIJNPROEVERIJ THUIS

 Wij willen u graag een wat ruimere informatie geven over een wijnproeverij bij u thuis. Het is een unieke gelegenheid om in uw eigen sfeer, met vrienden of familie, een aantal wijnen te proeven waarbij u dan ook nog informatie en advies krijgt over de wijnen die u proeft. Als u een proeverij wilt organiseren, is het goed om het volgende te weten: het maximum aantal deelnemers is 22 personen. De proeverij is altijd gebaseerd op verkoop van wijn, waarbij de minimum afname per order 12 flessen is. Deze mogen samengesteld worden uit verschillende wijnen. De bezorgkosten zijn 8,50 euro voor elke order onder 24 flessen. Vanaf 24 flessen is de levering franco huis. Echter bij levering van alle orders op één adres, worden geen bezorgkosten gerekend. Vooraf wordt met u afgesproken tot welk prijsniveau per fles we mogen gaan. We spreken met u af uit welke landen u de wijnen wilt proeven. Dit kan zijn, een thema van één land, of een combinatie van diverse landen.

Spreekt u dit aan, bel ons dan voor een afspraak op tel. no 073 – 521 81 89 of 06 – 51 39 94 88 Wij houden u via email op de hoogte van verdere activiteiten.

EVEN VOORSTELLEN

De Nerea Winery ligt op een bevoorrechte locatie in het plaatsje Les Borges del Camp, tussen Barcelona en de rivier de Ebro. Met wijngaarden gelegen tussen het Litoral gebergte en de Mediteraanse zee, rijpen de druiven optimaal in het warme microklimaat onder het genot van de Mediteraanse bries. Dit verstrekt de concentratie van de druiven. R&R Wijnen heeft de volgende wijnen in het assortiment.

Sp-094 Nerea Sauvignon Blanc/Airen          

Sp-097 Nerea Crianza Cabernet Sauvignon (geen internet verk.)

Sp-095 Nerea Tempranillo Rosado               

Sp-098 Nerea Crianza Merlot (geen internet verk.)

Sp-096 Nerea Tempranillo                            

Sp-099 Nerea Reserva Tinto (geen internet verk.)

 

WIJ WENSEN U ALLEN

HELE  FIJNE KERSTDAGEN – EEN GEWELDIGE JAARWISSELING

EN IN ALLE OPZICHTEN EEN VOORSPOEDIG 2018 TOE !!

 

( EN NATUURLIJK WEER EEN HEEL GOED WIJNJAAR)

 

GENIET VAN DE WINTER, HET WORDT (MISSCHIEN) NOG WEL WIT.